Publicitat
Esports

Dani Olmo guanya la Copa d’Alemanya amb el Leipzig

És el primer títol de la història del club del futbolista egarenc

Dani Olmo, amb el trofeu de campió

El futbolista terrassenc Dani Olmo s’ha proclamat campió de la Copa d’Alemanya amb el Leipzig, que va derrotar a la gran final disputada a l’Estadi Olímpic de Berlín a la tanda de penals. El temps reglamentari va finalitzar amb empat a un gol. Aquest és el primer títol de la història del Leipzig i el primer de Dani Olmo en el futbol alemany. Anteriorment, havia conquerit tant la Lliga com la Copa a Croacia amb el Dinamo de Zagreb.

La final va tenir moltes dificultats pel Leipzig, que va jugar més de mitja hora amb un futbolista menys. El Friburg es va posar per davant en el marcador al primer temps, gràcies a un gol de Eggstein. Al minut 55, Marcel Halstenberg va ser expulsat i el Leipzig va afrontar la titànica missió d’igualar el partit amb un jugador menys. Dani Olmo, que no va ser titular, va entrar en el terreny de joc i el futbol del seu equip va millorar. Nkunku va fer el gol de l’empat i en els darrers instants Dani Olmo va tenir una gran oportunitat per fer el gol de la victòria. A la pròrroga no es va moure el marcador i en la tanda de penals el Leipzig, amb gol de Dani Olmo, es va proclamar campió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo guanya la Copa d’Alemanya amb el Leipzig
To Top