Publicitat
Esports

El Jabac es manté a la Lliga Nacional juvenil

Els egarencs han signat un gran final de temporada amb 7 victòries i 2 empats

Els egarencs van celebrar l'èxit després de guanyar el Sants per 2 a 1 / Jabac

L’equip juvenil del Jabac Terrassa s’ha assegurat la permanència a la Lliga Nacional juvenil de futbol a manca d’un partit per la finalització del campionat. El conjunt egarenc ha derrotat aquest dissabte el Sants a Can Jofresa per 2 a 1, marcador que li permet allunyar el perill del descens de categoria. El conjunt egarenc ha protagonitzat un tram final de campionat excepcional, sumant set victòries i dos empats en els darrers nou partits de lliga, una trajectòria superlativa que li ha permès superar una primera volta lluny de les seves possibilitats.

El partit contra el Sants era decisiu i Izan Quesada va anotar el primer gol dels locals a tres minuts del descans. Garzón va fer el 2 a 0 en el minut 81. Els barcelonins van reduir distàncies a un minut del final.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Jabac es manté a la Lliga Nacional juvenil
To Top