Publicitat
Esports

El Terrassa oficialitza la renovació de Jordi López

L’acord entre club i tècnic és per una temporada

Jordi López complirà la seva segona temporada en el Terrassa FC / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha anunciat aquest dimecres la renovació per una temporada de l’entrenador del primer equip, Jordi López. L’acord ja era un fet des de feia uns dies i només restava la confirmació oficial per part del club egarenc. Jordi López complirà la seva segona temporada al capdavant del conjunt egarenc, al qual va arribar procedent del Cornellà on havia exercit com a segon entrenador. En la seva primera temporada, el Terrassa ha finalitzat en la vuitena posició del campionat de Segona Divisió RFEF i ha assolit la permanència a la categoria, l’objectiu que s’havia marcat l’entitat.

Jordi López havia demanat al club un projecte ambiciós de cara a la pròxima temporada per continuar com a tècnic del conjunt terrassista, circumstància que el consell d’administració li ha garantit en un any especial que significarà la tornada a l’Estadi Olímpic. López considera que amb l’experiència d’aquest primer any a la categoria es pot construir un equip que aspiri a objectius més ambiciosos. De moment, el club ja ha confirmat el fitxatge de Jordi Cano a la davantera i té tancat el de l’extrem David Jiménez.

Amb Jordi López continua també el seu equip de treball: el segon entrenador Pere Tarradellas Cámara, el preparador físic Óscar Balaguer i l’entrenador de porters, Carlos Contreras.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Terrassa oficialitza la renovació de Jordi López
To Top