Publicitat
Esports

Oliva, Strappato, Ycart i Segú jugaran el Mundial de Terrassa

Les internacionals espanyoles, aquest dilluns en un acte promocional a Madrid / RFEH

El seleccionador espanyol femení de hockeyAdrian Lock, ha donat a conèixer la llista definitiva de 20 jugadores que disputaran a Terrassa la quinzena edició de la Copa del Món femenina. Quatre d’elles són terrassenques. Es tracta de la capitana Georgina Oliva i Júlia Strappato (Júnior); Clara Ycart (Düsseldorfer); i Marta Segú (RC Polo). Cap d’elles milita, però, en un equip de la ciutat.

S’ha quedat fora d’aquesta llista definitiva la jugadora del Mannheimer Clara Badia, que havia entrat a les darreres convocatòries de la selecció espanyola per disputar els partits de la Pro League. A cadascun dels partits, Lock haurà d’escollir 18 de les 20 internacionals.

La davantera Júlia Strappato és una de les quatre egarenques convocades / LLUÍS CLOTET

Les quinze jugadores restants que buscaran una medalla entre els dies 1 i 17 de juliol a l’Estadi Olímpic de Terrassa són les següents: Sara Barrios, Laura BarriosBegoña GarcíaMaría López, Candela MejíasAlejandra Torres-Quevedo i Bea Pérez (Club de Campo); Xantal Giné, Constanza AmundsonFlorencia Amundson i Melani García (RC Polo); Jana Martínez, Maialen García i Laia Vidosa (Júnior); Lucía Jiménez (Sanse Complutense); i Belén Iglesias (Grossflottbeker THC Club).

A banda de Clara Badia, s’han quedat fora dela llista definitiva Ana Calvo, Patricia Álvarez (Sanse Complutense), María Tello (Club de Campo) i Lara Pampín (Grossflottbeker THC Club).

El seleccionador espanyol, Adrian Lock, ha assenyalat en un acte a Madrid on s’ha donat a conèixer la llista definitiva: “Tenim molta il·lusió de que el Mundial comenci ja i de gaudir de l’Estadi Olímpic de Terrassa, que és increible. Penso que serà una experiència molt bonica i que podrem gaudir d’un estadi ple d’amics i familiars”.

Espanya arribarà avui a Terrassa, on se seguirà allotjant a l’Hotel Don Cándido. Les 20 internacionals s’entrenaran fins al dimarts 21 a l’Olímpic, on disputaran tres partits amistosos davant de Nova Zelanda, una selecció que també disputarà el Mundial. Els duels seran dijous, dissabte i el dilluns dia 20 de juny a les 21 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top