Publicitat
Esports

Plata mundialista per a Sarai Gascón

L’egarenca ha estat segona en els 200 metres estils

Sarai Gascón, a l'esquerra, amb la medalla de plata

La nedadora terrassenca Sarai Gascón ha obtingut aquest dilluns la seva primera medalla en el Campionat del Món de natació adaptada que s’està disputant a Funchal. La representant del CN Terrassa va finalitzar en el segon lloc en la final dels 200 metres estils en la categoria SM9.

Gascón va entrar a la final amb la cinquena marca de les competidores. Però a la final va competir a un gran nivell, fent gala del seu esperit competitiu per lluitar amb les millors fins al darrer moment. L’egarenca va passar en primer lloc l’estil papallona. A la modalitat d’esquena, l’hongaresa Zsofia Konkoly es va situar primera i ja va liderar la prova fins al final, marcant un temps de 2’34”21. Sarai Gascón va nedar a un bon nivell en l’estil braça i en estil lliure va cremar les seves opcions nedant a un gran nivell. Va finalitzar segona amb un magnífic temps de 2’34”87. Aquesta és la divuitena medalla de l’egarenca en un Mundial. La tercera plaça va ser per la jove espanyola Tasy Dmytriv.

En la primera jornada d’aquest Campionat del Món, Sarai Gascón va finalitzar cinquena en els 100 metres braça. Aquest dimarts competirà en la prova dels 100 metres papallona S9.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Plata mundialista per a Sarai Gascón
To Top