Publicitat
Esports

Lídia Martí, reelegida com a presidenta del CD Terrassa

La junta directiva està formada per 12 membres

Lídia Martí seguirà quatre anys més a la presidència de l'entitat de Les Pedritxes

No hi haurà eleccions per escollir una nova junta directiva del Club Deportiu Terrassa. S’havien de celebrar dimecres vinent, però en haver-se presentat només una candidatura, “Sumem 2026”, Lídia Martí continuarà presidint l’entitat durant quatre anys més, fins al 30 de juny de l’any 2026. Hi ha pocs canvis a la junta directiva que ha tancat l’actual exercici. Els quatre vicepresidents són: Lluís Ycart, Xavi Rubí, Josep Antoni Forte i Xavi Amat. La nova junta directiva està integrada per 12 persones.

D’altra banda, el club ha confirmat la continuïtat dels entrenadors dels seus dos primers equips. El gallec Carlos García Cuenca continuarà dirigint un conjunt masculí que ha aconseguit pujar a la màxima categoria, mentre que el terrassenc Litus Ullés entrenarà el femení. Aquests dies s’estan configurant els diferents equips de treball, però García Cuenca i Ullés seran els responsables de les àrees masculina i femenina.

Lídia Martí afronta aquest nou repte de quatre anys amb grans dosis “d’il·lusió i ganes” i té clares les prioritats per al club: escola, competició, viabilitat econòmica i vida social. “Vam agafar les regnes de l’entitat fa quatre anys amb moltíssimes ganes i ens queden encara coses per fer. En aquest sentit, la pandèmia ens va fer molt de mal”, comenta la presidenta d’un CD Terrassa que ha superat ja la xifra del miler de socis.

La nova presidenta té previst treballar en els propers mesos en “millorar les infraestructures i continuar treballant per als socis”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top