Publicitat
Esports

La selecció femenina empata amb Grècia i no lliga la primera plaça

La selecció es jugarà el lideratge del grup en la darrera jornada

Un temps mort de la selecció espanyola en aquest partit

La selecció espanyola femenina de waterpolo ha empatat aquest dimecres a 10 gols contra Grècia en la segona jornada de la primera fase del Campionat del Món que es disputa a Budapest. La selecció espanyola compta amb la participació de les jugadores del CN Terrassa Bea Ortiz, Paula Leitón, Pili Peña i Paula Camus, a més de l’egarenc Jordi Valls com a ajudant del seleccionador, Miki Oca. Aquest partit era transcendent per la primera plaça del grup, un fet vital de cara al futur, ja que acabar en la primera posició evita jugar contra els Estats Units als quarts de final. Les nord-americanes són les grans favorites al títol mundial.

Per tant, la primera plaça del grup es resoldrà d’acord amb la diferència de gols. Espanya va guanyar França de 10 en la primera jornada i Grècia de 27 a Tailàndia. Com a resultat, Espanya haurà de superar aquesta renda en el darrer partit amb les asiàtiques per poder finalitzar en el primer lloc.

L’encontre ha estat molt igualat en tot moment. El primer quart s’ha resolt amb un marcador de 2 a 3 per a les gregues. Espanya ha igualat el partit al descans (6-6). Dos parcials de 2 a 2 en els dos darrers quarts han liquidat l’encontre.

Pel que fa a les jugadores del CN Terrassa, Bea Ortiz ha marcat tres gols i Paula Leitón un.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top