Publicitat
Esports

El Terrassa FC fitxa el porter Marcos Pérez i Mamau marxa

El nou porter del Terrassa FC arriba procedent del Costa Brava

Marcos Pérez, ja amb la samarreta del Terrassa FC / Juanma Medina- Terrassa FC

El Terrassa Fc ha fet oficial aquest dimecres el fitxatge del porter Marcos Pérez, que arriba al club egarenc procedent del Costa Brava de Primera Divisió RFEF. Marcos Pérez estava considerat un dels millors porters de la categoria i reforça una posició clau en el conjunt terrassenc. Si no hi ha canvis de darrera hora, compartirà aquesta posició amb Ortega. Marcos Pérez té 37 anys i ha estat les darreres cinc temporades en el Llagostera-Costa Brava. Abans havia jugat a la UE Cornellà (2015-17), el CF Badalona (2010-15), el CF Gavà (2008-10 i 2003-06), la UDA Gramenet (2007-08) i el RCD Espanyol “B” (2006-07). Durant la seva etapa formativa, va jugar a les categories inferiors del FC Barcelona, el CF Damm, el CF Montañesa i la UE Buen Pastor, entre d’altres.

Per altra banda, el club egarenc ja ha tancat el fitxatge d’Óscar Vacas, que serà oficial aquest dijous, i està molt a prop de concretar les incorporacions de Neeskens i de Xavi Molina, Per altra banda, el club egarenc ha arribat a un acord per rescindir el contracte amb Mamau, que no entrava en els plans del cos tècnic. Mamau marxarà al Toledo.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top