Publicitat
Esports

Argentina goleja Corea i se cita amb Espanya

Els Països Baixos també s’ha estrenat amb una clara victòria

Argentina ha tingut una bona estrena en el Mundial /FIH

La selecció d’Argentina ha golejat aquest dissabte per 4 a 0 Corea del Sud en la seva estrena en el Mundial femení de hockey que es disputa a Terrassa i Amstelveen. Les sud-americanes, una de les seleccions favorites al títol, s’han estrenat a l’Estadi Olímpic amb un resultat convincent, a l’espera del partit d’aquest diumenge (21.30 hores) contra Espanya en el qual estarà en joc la primera plaça del grup “C”.

En aquest partit, Argentina s’ha avançat en el primer penal corner al seu favor. L’ha transformat Agustina Gorzelany en el minut 2.El 2 a 0 ha arribat, de nou de penal córner, per part de Gorzelany en el minut 28. Encara hi hauria temps per a un tercer gol abans del descans, quan Victoria Granatto, després del rebuig de la portera a un nou penal, augmentava la diferència.

A la represa, Argentina ha continuat manant i en el minut 39, també de penal córner, ha arribat el quart gol, en aquest cas a càrrec de Julieta Jankunas. En el quart període no s’ha fet cap gol.

També a Terrassa, però en el grup “D”, Austràlia ha derrotat el Japó per 2 a 0. Dos gols en el darrer quart han sentenciat aquest encontre. Malgrat el domini australià, el partit s’ha mantingut empatat fins al final. L’empat l’ha trencat Mariah Williams en el minut 56. Ja amb el temps finalitzat, Ambrose Malone ha anotat el 2 a 0.

Els Països Baixos han superat Irlanda en el seu debut / FIHPel que fa als grups que es juguen a Amstelveen, els Països Baixos han derrotat Irlanda per 5 a 1 en el grup “A” en la reedició de la final del darrer Mundial. Les neerlandeses han demostrat la seva condició de principals favorites a la medalla d’or. En el mateix grup, Alemanya ha derrotat Xile per 4 a 1. Pel que fa al grup “B”, Nova Zelanda i la Xina han empatat a dos gols.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top