Publicitat
Esports

La selecció de waterpolo, a la final del Mundial

Itàlia serà el rival en la final del campionat

L'egarenc Álvaro Granados, en una acció del partit / RFEN

La selecció espanyola masculina de waterpolo disputarà la final del Campionat del Món que es disputa a Budapest (Hongria), després de derrotar Croàcia a les semifinals per un espectacular resultat de 10 a 5. Itàia, actual campiona mundial, serà l’oponent en la lluita per la medalla d’or. Espanya ha fet un partit formidable, destacant la seva feina defensiva. Al descans guanyava per 5 a 3. Ha mantingut l’avantatge en el tercer període (7-5) i ha sentenciat en el darrer parcial amb un 3 a 0 definitiu.

Pel que fa als jugadors terrassencs de la selecció, han tingut un paper molt destacat. Álvaro Granados ha estat el màxim realitzador de l’encontre aportant quatre gols a la victòria espanyola. Per la seva banda, Bernat Sanahuja ha fet dos gols en un partit també molt brillant.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top