Publicitat
Esports

Països Baixos i Alemanya, a semifinals del Mundial

Els dos partits de quarts de final s’han resolt per la mínima

Una acció del partit entre Països Baixos i Bèlgica / FIH

Les seleccions dels Països Baixos i Alemanya són les primers semifinalistes de la Copa del Món femenina de hockey que es disputa a Terrassa i a Amstelveen. Aquest dimarts s’han disputat els primers partits dels quarts de final al Wagener Stadium d’Amstelveen i el dimecres es jugaran els dos restants a l’Estadi Olímpic de Terrassa. Els Països Baixos han derrotat Bèlgica per 2 a 1 en un partit molt equilibrat, mentre que Alemanya s’ha guanyat un lloc entre els quatre millors superant Nova Zelanda per 0 a 1. En el cas que Espanya es classifiqui per a la següent ronda, els Països Baixos seria el seu rival. La selecció espanyola juga el dimecres a les 21.30 hores contra Austràlia.

El primer partit dels quarts de final de la jornada a Amstelveen ha enfrontat les seleccions de Nova Zelanda i Alemanya. El partit es preveia equilibrat i s’ha decidit gràcies a un gol de les alemanyes en el minut 16 de partit. Lena Michael ha estat l’autora del gol que condueix Alemanya a les semifinals de la competició. El seu rival, aquest dissabte ja a Terrassa, serà el guanyador del partit que aquest dimecres jugaran a Terrassa les seleccions d’Argentina i Anglaterra a les 19 hores.

El partit més esperat era el que enfrontava els Països Baixos i Bèlgica. Les locals han confirmat la seva condició de grans favorites, encara que en un partit molt exigent en el qual Bélgica no s’ha rentit en cap moment i fins i tot ha disposat de dos penals córner per empatar en els darrers instants. Laurien Leurink ha avançat els Països Baixos en el minut 14. Amb aquest marcador s’ha  arribat al descans. En el minut 37, Alix Gerniers ha empatat en un penal córner. Però les neerlandeses han anotat el seu segon gol en el minut 47, mitjançant Freek Moes .

També s’han jugat dos partits de la zona baixa del quadre del campionat. En els encreuaments que han de decidir les places del 9 al 12, la Xina ha superat per 1 a 3 Irlanda, una selecció que ha estat lluny de la seva darrera actuació en un Mundial en el qual va obtenir la medalla de plata. El conjunt asiàtic ha mantingut un bon nivell en aquest encontre, que ha dominat amb autoritat. Yang Cheng ha avançat les xineses en el marcador en el minut 6 en una acció de penal córner. En el 48, Jiaqi Zhong ha anotat el segon gol del seu equip, també en una acció de penal córner. I en el minut 51, Yanhua Chen ha transformat el 0 a 3 que decidia el partit. Poc abans del final, les irlandeses han reduit distàncies amb un gol de Michelle Carey.

En la fase del 13 al 16, la selecció xilena ha superat Sud-àfrica per un marcador de 0 a 1. El partit s’ha decidit gràcies a un gol anotat per Manuela Urroz en el minut 43 de partit.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Països Baixos i Alemanya, a semifinals del Mundial
To Top