Publicitat
Esports

Espanya repeteix quarta plaça a l’Europeu sub-21

Ambdues seleccions han assolit el passi al proper Mundial de la categoria

La selecció espanyola masculina sub-21 de hockey s’ha quedat sense medalla al Campionat d’Europa de la categoria que s’ha celebrat a la ciutat belga de Ghent. El combinat que prepara el terrassenc Xero Gasol ha caigut per 1 gol a 3 davant de la selecció amfitriona, Bèlgica, en el duel pel tercer i quart lloc.

Els belgues s’han avançat als tres minuts, però l’egarenc Pau Cunill ha empatat al minut 5. Els amfitrions han acabat sentenciant. La meitat dels internacionals espanyols (9 de 18) han estat terrassencs.

Amb aquest resultat, el mateix de les dues darreres edicions (2017 i 2019), els espanyols s’han classificat per a la propera edició del Campionat del món de la categoria.

Els Països Baixos s’han proclamat campions en derrotar per 3 a 1 Alemanya, que s’ha penjat la plata. França ha estat cinquena, seguida d’Anglaterra, Àustria i Escòcia.

L’equip femení, cinquè

Per la seva banda, el combinat femení ha tancat el torneig en una cinquena posició que li assegura també la classificació per al proper Mundial. Amb set egarenques a l’equip, les de Jorge Pérez han golejat Escòcia per 6 a 1 en el duel de comiat de Ghent.

En categoria femenina, Alemanya i Bèlgica han empatat a un gol a la final, però les alemanyes s’han endut l’or a la tanda de “shoot-outs” per 4 a 3. L’àrbitre terrassenca Sandra Adell ha estat una de les dues que ha dirigit la gran final femenina.

El bronze ha estat per als Països Baixos i Anglaterra ha acabat quarta. Per sota de les espanyoles, s’han classificat Irlanda, Gal.les i Escòcia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya repeteix quarta plaça a l’Europeu sub-21
To Top