Publicitat
Esports

Los Angeles, possible destí de Riqui Puig

En les properes hores es podria confirmar la sortida del migcampista matadeperenc Riqui Puig del FC Barcelona. El futbolista, que no entra en els plans de Xavi, podria jugar a la MSL

Riqui Puig, a l’esquerra, en un entrenament d’aquesta temporada / german parga-fc barcelona

No va anar a la gira pels Estats Units i el seu futur podria estar precisament als Estats Units, concretament al conjunt de Los Angeles Galaxy. El migcampista matadeperenc Riqui Puig, que farà 23 anys el dissabte 13 d’agost, no entra en els plans de l’entrenador del primer equip del Barça, Xavi Hernández. Encara no s’ha fet oficial, però, tot sembla indicar que podria jugar les tres properes temporades a la Major Soccer League (MSL) nord-americana, concretament a la franquícia de Los Angeles.

L’operació està només pendent que el Barça doni l’OK a la sortida d’un futbolista amb el qual no compta. La intenció del club és que el jugador se’n vagi lliure i el Barça es guardi un percentatge d’una possible futura venda.

Als Estats Units, el mercat es tanca dijous, de manera que la incorporació del matadeperenc com a jugador franquícia del conjunt californià podria ser imminent. El FC Barcelona i el club americà estarien negociant els serrells del nou contracte d’un Riqui Puig que semblava cridat a esdevenir un referent al mig del camp del Barça, però no ha acabat tenint protagonisme amb cap dels entrenadors que ha tingut.
Tot i que temporada rere temporada, veient que no jugava, s’ha parlat de possibles cessions o fins i tot traspassos, però el jugador de Matadepera ha apostat sempre per continuar al club de la seva vida i trobar un lloc en l’equip, cosa que no ha aconseguit.

L’eterna promesa

Riqui Puig ha estat l’eterna promesa del futbol base del Barça. Va arribar al club l’any 2014 per a incorporar-se al cadet blaugrana procedent del Jabac. Va incorporar-se al filial ben aviat després de ser un dels futbolistes més prometedors de la seva generació. L’any 2018 va guanyar la UEFA Youth League. La temporada següent ja va pujar del juvenil al filial i va començar a entrenar-se amb el primer equip.

Les tres darreres temporades ha estat futbolista de la primera plantilla. Amb l’arribada de Xavi a la banqueta, semblava que a Riqui se li podien obrir les portes de la titularitat. Però no. Amb el terrassenc tampoc va jugar. A finals de la temporada passada, Xavi li va comunicar que no comptava amb ell. Tot i així, Riqui va decidir quedar-se. Si acaba fitxant per Los Angeles Galaxy, hi tindrà com a companys l’exblaugrana Víctor Vázquez, el Chicharito Hernández o Douglas Costa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top