Publicitat
Esports

Xavi Boniquet canvia el Sabadell pel Logroñés

El futbolista terrassenc ha signat per una temporada

El terrassenc Xavi Boniquet, amb la samarreta de la UD Logroñés

El futbolista terrassenc Xavi Boniquet (32 anys) ha arribat a un acord amb la Unión Deportiva Logroñés de cara a aquesta temporada. El conjunt de la capital de La Rioja, que milita a la Primera Divisió RFEF, ho va anunciar ahir. El futbolista, que pot jugar tant de migcampista com de davanter, ha militat les tres darreres temporades al Centre d’Esports Sabadell, a Segona Divisió “B”, Segona Divisió “A” i Primera RFEF respectivament. La temporada passada va disputar 31 partits a la categoria de bronze del futbol espanyol i va anotar tres gols en 1968 minuts. Ha signat per una temporada amb la UD Logroñés. Ha jugat també al Badalona, Peralada, Terrassa FC (2015-2016), Cornellà, Pobla Mafumet, Sant Andreu i Osasuna Promesas.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top