Publicitat
Esports

Espanya goleja 7-0 la República Txeca a l’estrena del Preeuropeu

Els de Max Caldas necessiten batre dijous a les 20.30 hores a Polònia

Edu de Ignacio-Simó ha obert el marcador davant dels txecs / RFEH

El camp de Mariñamansa, a Ourense, ha acollit aquest dimecres la primera victòria de la selecció espanyola masculina absoluta de hockey al Preeuropeu. El combinat que prepara Max Caldas s’ha imposat per un contundent marcador de 7 a 0 a la República Txeca. En l’altre partit d’aquesta primera jornada ha saltat la sorpresa: Portugal s’ha imposat per 3 a 2 a Polònia.

Als espanyols, que tenen vuit terrassencs a la llista de 18 convocats, els ha costat materialitzar les oportunitats generades.  El terrassenc Edu de Ignacio-Simó ha obert el marcador de penal-córner al minut 14. Al 29, Marc Reyné ha establert el 2 a 0 amb el qual s’ha arribat al descans.

Al segon quart, Espanya sha deixat anar i ha transformat el triomf en golejada. Un penal de l’egarenc Pau Cunill al minut 36 ha significat el 3 a 0. Joaquín Menini i Álvaro Iglesias han dut l’electrònic al 5 a 0 al final del tercer acte. El terrassenc Marc Miralles i Joaquín Menini han tancat la pluja de gols al quart període.

Dijous a les 20.30 hores, Espanya s’enfrontarà a Polònia. Abans jugaran txecs i portuguesos. Un triomf dels de Caldas pràcticament els asseguraria la primera posició, l’única que garanteix el passi a l’Europeu de l’any vinent a Mönchengladbach.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top