Publicitat
Esports

Espanya bat Polònia 2-0 i té l’Europeu a tocar

Els de Max Caldas s’asseguraran el passi a l’Europeu’23 si puntuen diumenge contra Portugal

El terrassenc Edu de Ignacio-Simó, en el duel d'aquest dijous a terres gallegues

Segon partit i segona victòria per a la selecció espanyola de hockey al Preeuropeu que es disputa fins dissabte a les instal·lacions de Mariñamansa, a Ourense. El combinat que prepara Max Caldas s’ha imposat aquest dijous per 2 a 0 a Polònia i té peu i mig a l’Europeu de l’any vinent a la ciutat alemanya de Mönchengladbach.

A l’altre matx d’aquesta segona jornada,  la República Txeca ha golegat Portugal per 5 a 1. Quan falta només per disputar la jornada de dissabte, Espanya ha complert els pronòstics i té 6 punts, per 3 de txecs i portuguesos. Els polonesos,  amb zero punts, s’han quedat ja sense opcions de classificació.

Espanya ha dominat amb molta claredat i ha disposat d’oportunitats per golejar.  Al minut 16, Álvaro Iglesias ha aprofitat una passada de Joaquín Menini per fer l’1 a 0. Una acció individual de Quique González de Castejón al minut 41 ha significat el 2 a 0 definitiu.

Espanya s’haurà classificat per a l’Europeu de manera matemàtica si empata o guanya dissabte a les 13 hores a la selecció portuguesa, un rival sensiblement inferior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top