Publicitat
Esports

Sarai Gascón i el CN Terrassa de waterpolo, a la gala de l’esport femení

“Entre totes, tot”. Sota aquest lema, la Secretaria General de l’Esport reunirà a Tarragona les principals esportistes femenines del país. Hi seran Sarai Gascón i el CN Terrassa

Sarai Gascón, vigent subcampiona paralímpica, serà entre les 14 homenatjades / LLUÍS CLOTET

La Secretaria General de l’Esport de la Generalitat organitzarà dissabte al migdia a la ciutat de Tarragona un acte que reunirà el bo i millor de l’esport femení català per tal de mostrar tot el seu potencial. Hi seran presents les esportistes i els clubs. L’acte, que començarà a les 12 hores, es desenvoluparà sota el lema “Entre totes, tot”.

Entre les 14 esportistes que seran presents dissabte a Tarragona hi haurà la nedadora paralímpica del Club Natació Terrassa Sarai Gascón, vigent subcampiona paralímpica als Jocs que es van celebrar l’any passat a Tòquio. Es retrà també homenatge als 24 equips femenins catalans que van participar la temporada passada en competicions internacionals. És el cas del primer equip de waterpolo del CN Terrassa, que va disputar per primera vegada a la seva història la Champions League femenina de waterpolo.

A nivell individual, les 14 esportistes que seran homenatjades, totes elles de primer nivell, es reuniran a les 12 hores al Palau d’Esports Catalunya de la capital tarragonina. Signaran autògrafs i es faran fotografies amb els assistents, que podran conèixer més a fons aquestes referents de l’esport femení català.

A banda de Gascón i la seva companya de selecció Núria Marquès hi haurà la pilot Laia Sanz, la jugadora de bàsquet Laia Palau, la futbolista Melanie Serrano, la corredora de muntanya Núria Picas, la fondista Esther Guerrero, les waterpolistes Elena Ruiz i Marta Bach, la marxadora Raquel González, la gimnasta Alba Petisco, la jugadora d’hoquei patins Aina Florenza, la regatista Laura Cabezas i la ciclista Mireia Benito.

Entre els 24 clubs capdavanters

A banda de Sarai Gascón, el conjunt de waterpolo femení del CN Terrassa serà un dels 24 equips que veuran reconeguda la seva presència en competicions internacionals. Al costat del Natació hi haurà, entre d’altres, el FC Barcelona de futbol i d’altres conjunts de waterpolo, com el CN Sabadell, el CE Mediterrani i el CN Mataró.

La secretària general de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, explica el motiu d’aquesta trobada que se celebrarà dissabte a la ciutat de Tarragona. “Reconeixerem en un mateix espai fites de clubs i trajectòries personals, però, sobretot, ens farem suport i demostrarem que la dona és present en l’esport. Volem trencar estereotips i empoderar-nos”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top