Publicitat
Esports

El CN Terrassa retira el 10 de Maria Olmo

Va arribar al club amb 15 anys i en fa dos que va plegar, amb 36. Després de 16 temporades a la primera plantilla, va rebre el seu homenatge un dels grans noms del bàsquet egarenc

Maria Olmo, al costat del regidor d'Esports, Miguel Ángel Moreno, amb la samarreta que se li va retirar

El Club Natació Terrassa va homenatjar dissabte l’exjugadora de bàsquet Maria Olmo (38 anys) en el marc del torneig sènior de bàsquet de pretemporada que va organitzar durant el cap de setmana als dos pavellons de l’Àrea Olímpica. L’acte va haver-se d’ajornar fa un parell d’anys com a conseqüència de la pandèmia.

Olmo, que va militar al club durant 21 temporades, va rebre un càlid i emotiu reconeixement, en un esdeveniment que va comptar amb la presència del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, i del president del club Joan Herrera, així com de tècnics, familiars i jugadors i jugadores de la secció. Entre els assistents, va destacar la presència del futbolista internacional del Leipzig Dani Olmo, nebot de la Maria.

En la seva intervenció, Herrera va definir Olmo com “un referent de la secció de bàsquet de l’entitat”. El màxim responsable del club va recordar que Olmo “va arribar al club amb 15 anys i, temporada rere temporada, va anar demostrant la seva vàlua, progressió que la va convertir en una de les jugadores més brillants de la nostra història”. El president va remarcar que Olmo va militar “16 temporades al primer equip, 12 com a capitana” i va recordar que va ser seleccionada en un All Star de Copa Catalunya. A més, va rebre el Premi Sènior 20 Anys que concedeix la Fundació del Bàsquet Català, un guardó que vol reconèixer els jugadors i jugadores que han estat al mateix club 20 anys o més. “La Maria, doncs, és tot un exemple de fidelitat i lleialtat al club i als seus colors”, va afirmar.

Olmo, que va deixar el bàsquet en acabar la temporada 2019-2020 amb 36 anys, va assolir tres ascensos a la Copa Catalunya femenina amb el CN Terrassa, assolint la permanència en dues oportunitats en aquesta mateixa categoria.

Retirada de samarreta

Després dels parlaments, el club va projectar un vídeo d’homenatge i va retirar la samarreta amb el número 10 que Olmo havia lluït durant la seva trajectòria esportiva. Posteriorment, va disputar-se un partit amb jugadores amb les quals va coincidir amb el primer equip, com ara la seva germana Sandra Olmo, la seva cosina Carla Olmo, Mireia Gómez, Alba Colom, Maria Martínez, Vianell Arch, Laura Garcia, Marta Feliu, Laura Romero, Lídia Colom, Paula Picón, Andrea Picón i Eva Farrona. També van participar-hi els tècnics Javi Gil i Marc Comellas.

La de Maria Olmo és la segona samarreta que es retira a la secció de bàsquet del Club Natació Terrassa. Fins ara, l’únic jugador que havia tingut aquest honor era Edu Ulldemolins, que va plegar l’any 2012.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top