Publicitat
Esports

Valuós empat del CD Terrassa davant del Polo

Un gol de penal del capità Marc Lara va permetre salvar un punt al conjunt de Carlos Garcia Cuenca

L'argentí del CD Terrassa Marcos Tubio, conduint la bola / LLUÍS CLOTET

En partit avançat corresponent a la tercera jornada de la lliga de Divisió d’Honor masculina de hockey, el CD Terrassa va empatar a dos gols a Les Pedritxes davant de l’RC Polo de Barcelona. El conjunt barceloní, entrenat per l’australiana Katie Allen, va avançar-se en el marcador al minut 2 gràcies a un gol de penal-córner de l’internacional terrassenc Marc Miralles. L’exdavanter del CD Terrassa va ser l’autor de les dues dianes visitants. Amb el 0 a 1 es va arribar al descans.

El conjunt que prepara Carlos Garcia Cuenca, que va fer un molt bon partit i va sumar el seu primer punt a la nova categoria, va reaccionar al minut 46 i va empatar a un gràcies a un gol de penal-córner de Jan Lara. El partit estava molt obert i quan faltaven 10 minuts per al final, Marc Miralles, aquesta vegada de jugada, va posar per davant el Polo amb l’1 a 2.

Quan semblava que els barcelonins, vigents subcampions de lliga, s’endurien els tres punts en joc, el capità del CD Terrassa Marc Lara va aprofitar un altre penal-córner per establir el definitiu marcador de 2 a 2.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top