Publicitat
Esports

La selecció espanyola ja coneix el seu calendari per al Mundial

Els de Max Caldas s’estrenaran a Rourkela el divendres 13 de gener del 2023 a les 14.30 hores davant l’Índia

La Federació Internacional de Hockey (FIH) ha fet públic el calendari de competició de la Copa del Món masculina de l’Índia, que es disputarà entre els dies 13 i 29 de gener del 2023 al Kalinga Hockey Stadium de Bhubaneswar i al Birsa Munda Hockey Stadium de Rourkela.

La selecció espanyola ha quedat enquadrada al grup “D”, el darrer dels quatre que conformen aquesta màxima competició mundial.  El combinat que prepara Max Caldas s’estrenarà  el mateix dia que comença la Copa del Món, el divendres 13 de gener a les 14.30 hores (19 hores a l’Índia) davant de la selecció amfitriona, l’Índia. Dos dies després, el diumenge 15 de gener jugarà contra Gal·les a les 12.30 hora catalana. El darrer rival de la primera fase per als espanyols serà Anglaterra, a la que s’enfrontarà el dijous dia 19 de gener, també a les 12.30 hores, horari català. Els dos primers partits es disputaran a la seu de Rourkela, mentre que el darrer, davant els anglesos, es jugarà a la seu principal de Bhubaneswar.

El sistema de competició és el mateix que es va posar en marxa al Mundial femení de Terrassa i Amstelveen del passat mes de juliol. Els campions de cada grup accediran directament a la ronda de quarts de final. Els segons i tercers disputaran una ronda prèvia de vuitens de final per cercar un lloc a quarts. Només l’últim de cada grup quedarà directament eliminat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top