Publicitat
Esports

Segona derrota consecutiva a la lliga de l’Handbol Terrassa

Segona jornada i segona derrota per al conjunt que dirigeix Rudi Reig. En la seva estrena al pavelló de Can Jofresa, els terrassencs van caure per la mínima amb el Joventut Mataró

El jugador local Roger Pérez, autor de tres gols, llançant a la porteria de Bassory Tandian / LLUÍS CLOTET

Mínima derrota de l’Handbol Terrassa en la seva estrena al pavelló municipal de Can Jofresa davant del Joventut Mataró. Tot i fer un molt bon partit, el conjunt que prepara Rudi Reig va anar sempre per darrere en el marcador i va acabar perdent per 29 gols a 30 davant dels seus aficionats. Aquesta derrota deixa l’equip amb zero punts, idèntica situació en la qual es troben Sarrià, Bordils, Banyoles, Sant Martí Adrianenc i Handbol Poblenou.

Aquest darrer equip serà precisament el proper rival de l’Handbol Terrassa, aquest dissabte a les 19.30 hores a la zona esportiva municipal de la Nova Icària de Barcelona. En aquest duel, els terrassencs estan obligats a sumar els seus primers punts.

Bernat López va inaugurar el marcador per al conjunt de la capital del Maresme als primers segons. Marc Puig va empatar al minut 3. La igualtat, però, es va desfer ben aviat. Un parcial de 0 a 4 en només tres minuts va començar a decantar la balança en favor dels visitants.

Igualtat

En els minuts restants de la primera meitat, els visitants van ser superiors tant en defensa com en atac. Al minut 14, la diferència entre tots dos equips va arribar als cinc gols (5-10). Un gol d’Eduard Velasco va servir per retallar distàncies al minut 17 (9-11). Aquesta diferència d’entre dues i tres dianes es va mantenir fins al descans, al qual es va arribar amb un marcador de 16 a 19.

Necessitava reaccionar l’Handbol Terrassa a la represa i gairebé ho va aconseguir. Al minut 7 de la represa, un nou gol de Velasco, màxim golejador del partit amb 7 gols, va situar el matx en empat a 21. Faltant vuit minuts, el partit estava empatat a 26, però un parcial de 2 a 4 va acabar decantant la balança. Quan faltaven 30 segons, Tomàs Ferrer va retallar distàncies fins al 29 a 30, però el lluminós ja no es va moure més.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top