Publicitat
Esports

Al Terrassa FC només li val guanyar diumenge al Congost

Diego Garzón i Fran González tornen a la llista per visitar un Manresa que és segon a 2 punts del líder, el Teruel. Amb només 2 punts de 12 possibles, els de Jordi López estan obligats a guanyar a la capital del Bages

El tècnic del Terrassa FC, Jordi López, vol sumar demà els tres punts / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Guanyar o guanyar. Són les dues alternatives que té el Terrassa FC diumenge a les 12 hores al municipal del Congost de Manresa si vol trencar la mala ratxa de resultats que l’acompanya. Els terrassistes han empatat fins ara dos partits i han perdut els altres dos. Els cal sumar de tres en tres i han de fer-ho com més aviat millor. La golejada de dimecres a la Copa Federació a terres navarreses davant el CD Huarte ha incrementat la moral d’una plantilla que és conscient que no es pot permetre més errades.

Sobre el paper, els manresans parteixen com a favorits per al duel de diumenge al migdia. Ocupen la segona posició de la taula classificatòria amb els mateixos vuit punts que l’Hércules d’Alacant, que és tercer. Es troben a només dos punts de distància del líder, el Teruel. Cap d’aquests tres equips no coneix encara la derrota en aquest grup tercer de la Segona RFEF. Els terrassistes, per la seva banda, són antepenúltims amb 2 punts, els que van aconseguir en les dues primeres jornades, al camp de l’Ebro i a casa contra el Valencia Mestalla. Acumulen ja dues derrotes seguides (3 a 1 a Eivissa contra la Peña Deportiva de Santa Eulària i 1 a 2 a casa davant del Formentera). A ningú li passa pel cap la possibilitat d’encaixar una derrota que enfonsaria l’equip a la zona baixa de la classificació i augmentaria la intensitat del vermell de les alarmes.

Jordi López, entrenador del Terrassa, es mostra optimista de cara al matx de demà. “El partit de la Copa Federació ens va anar molt bé. Van jugar futbolistes que no estaven jugant i la veritat és que ho van fer molt bé. S’afegeixen als que tenen opcions de ser titulars i això fa incrementar la competència dins de la plantilla”, assenyala l’entrenador, que confia a guanyar al camp d’un CE Manresa que no posarà les coses gens senzilles.

Al conjunt de la capital del Bages hi ha futbolistes amb passat terrassista. És el cas dels defensors Salva i Pelegrín i els davanters Joel Priego i Jaume Pascual. L’entrenador dels manresans és Ferran Costa, que va fer de segon entrenador de Xevi Molist quan l’osonenc s’asseia a la banqueta del Terrassa.

Per a aquest complicat duel de la cinquena jornada del campionat, Jordi López tindrà ja a disposició el lateral dret Diego Garzón i el central Fran González. La bona actuació que van tenir dimecres alguns dels no habituals pot dur el tècnic a fer canvis a l’onze inicial que va perdre a Ca n’Anglada davant del Formentera.

El central Víctor Morales considera, com el tècnic, que l’equip va sortir molt reforçat de Navarra. “Va ser un gran partit, més pel com que pel què. Esperem que el diumenge es produeixi el punt d’inflexió que necessitem”.

Una subvenció de 5 euros

Les entrades per veure el Manresa-Terrassa en directe costen 5 euros. Aquest elevat preu ha decidit a la junta directiva del Terrassa a subvencionar amb 5 euros el preu de l’entrada de tots els aficionats terrassistes que acudeixin al partit, de manera que els costaria només 10 euros.

Dimecres a les 19 hores, Terrassa FC-CD Izarra

El Terrassa FC s’enfrontarà dimecres a Ca n’Anglada a un altre conjunt navarrès. Després d’eliminar a la ronda de setzens de final de la Copa Federació l’Huarte, dimecres a les 19 hores tindrà com a rival el CD Izarra, que va eliminar per 2 a 0 l’Atlético Monzón. L’Izarra és un equip de la població navarresa d’Estella, situada entre Pamplona i Logroño. Milita al grup segon de la Segona RFEF. No ha guanyat cap dels quatre partits que ha disputat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top