Publicitat
Esports

El Club Egara, eliminat de l’EHL per 2 a 5 contra el Polo

Un Polo molt precís ha acabat amb el somni europeu dels homes de Ramon Sala

El Polo s'ha mostrat superior al duel de setzens de final d'aquest dissabte a Hamburg / Frank Uijlenbroek

No ha pogut ser. El Club Egara ha caigut a les primeres de canvi a Hamburg en la primera ronda de la present edició de l’Euro Hockey League. Els de Ramon Sala s’han vist superats pel RC Polo que entrena l’australiana Katie Allen per 2 gols a 5.

Els barcelonins, amb un gran protagonisme de l’internacional terrassenc Marc Miralles, autor de dos gols, i sense el lesionat Xavi Lleonart, han sabut ser més precisos en el joc, tant defensiu com ofensiu, i s’han classificat pels vuitens de final, que jugaran aquest diumenge a les 16.30 hores davant dels amfitrions del Harvestehuder alemany. El guanyador es classificarà pels quarts de final, que es jugaran per Setmana Santa als Països Baixos. Allí hi serà l’Atlètic Terrassa. L’Egara jugarà diumenge a les 14.15 hores un duel intranscendent davant del Western Wildcats escocès.

En el partit d’aquest dissabte, el Polo s’ha avançat en el marcador als dos minuts gràcies a un gol de penal-córner de Marc Miralles que ha entrat ras a la dreta d’Albert Pérez. L’Egara ha buscat l’empat, però al minut 28, Tomás Terradas ha rebut una bola dins l’àrea, s’ha regirat i ha batut Pérez per sota les cames. En la següent jugada, Xavi Gispert ha retallat distàncies amb una passada que ha tocat el pal i ha acabat entrant. S’ha arribat al descans amb l’1 a 2.

A la represa, de nou Miralles de penal, aquest ras a l’esquerra, ha ampliat l’escletxa fins l’1 a 3. Dos minuts més tard, Xavier Aguilar ha aprofitat un rebot de penal per situar el 2 a 3 a l’electrònic.

Al darrer període podia passar de tot. Al minut 54, el Polo ha encadenat quatre penals  sense fortuna. L’Egara buscava l’empat, però el Polo se sentia còmode i es defensava cada vegada millor amb bola.

Al minut 55, el vacarissenc Vicenç Ruiz ha fet el 2 a 4 en un rebot de penal. El Polo n’ha llançat 8 i n’ha transformat 3, mentre que l’Egara ha fet un 1 de 5. El seu màxim golejador, Marc Recasrns, no ha tingut el dia.

Faltaven quatre minuts quan el tècnic Ramon Sala ha tret del camp el porter Albert Pérez. L’Egara ha dominat però no ha fet mal i quan faltaven 18 segons per què sonés la botzina, Guillermo Fortuño ha establert el 2 a 5 definitiu, que ha suposat la revenja de la final del Campionat de Catalunya, on els del Pla del Bon Aire es van imposar per 4 a 1.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top