Publicitat
Esports

Espanya debuta a la Pro League a l’Índia

Un entrenament de la selecció espanyola a l’Índia / RFEH

La selecció espanyola de hockey debuta avui en una nova edició de la Pro League, competició que estrena nou sistema de competició. Espanya jugarà a l’Índia els seus primers quatre partits, dos aquest cap de setmana i dos més el següent, contra l’Índia i Nova Zelanda. El debut serà avui a les 15.40 contra Nova Zelanda. El diumenge, a la mateixa hora, el segon partit es jugarà contra el conjunt indi. El pròxim cap de setmana, es disputaran dos partits més contra els mateixos rivals.

Espanya compta amb nou jugadors terrassencs en aquesta primera concentració: Pau Cunill, Pepe Cunill i Jordi Bonastre, de l’Atlètic; Marc Recasens, Gerard Clapés, Xavier Gispert i Pere Amat, de l’Egara; Marc Mirales, del Polo; i Eduard de Ignacio-Simó, del CD Terrassa.

Max Caldas, seleccionador espanyol, considera que aquesta “és una bona oportunitat per jugar contra un rival que ens trobarem en el Mundial”, diu en relació al conjunt indi, rival d’Espanya en la Copa del Món de gener que també es disputarà a l’Índia.

A més de buscar uns bons resultats per començar la competició, Espanya vol afrontar aquests compromisos com un test de cara a l’inici de la Copa del Món, el dia 13 de gener contra l’Índia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Espanya debuta a la Pro League a l’Índia
To Top