Publicitat
Esports

Dani Olmo fa història a Qatar

Ha fet l’1 a 0 contra Costa Rica i s’ha convertit en el primer jugador local que marca en un Mundial

El jugador terrassenc, a l'esquerra, amb Marco Asensio / RFEF

El futbolista terrassenc Dani Olmo ha escrit aquest dimecres a Qatar un capítol històric en el futbol local. S’ha convertit en el quart jugador de la ciutat que disputa una fase final de la Copa del Món, després de Xavi, Luque i Parra, i ha marcat el primer gol d’Espanya en el 7 a 0 contra Costa Rica en el debut de la selecció al campionat. És el primer cop a la història que un futbolista egarenc marca un gol en un Mundial. Aquest gol, a més, és el número 100 d’Espanya en la història dels Mundials. Olmo, que ha disputat el partit al complet, ha donat també l’assistència del setè gol del combinat estatal, anotat per Morata en el minut 92.

Olmo ha signat un magnífic partit, participatiu en les jugades d’atac de la selecció des del primer moment. En el minut 4 ja ha disposat d’una gran ocasió per obrir el marcador, però la seva rematada ha sortit fora per molt poc. Però en el minut 10, el davanter egarenc del Lepipzig alemany ha recollit una bona passada de Gavi, ha controlat la pilota dins l’àrea i l’ha aixecat per sobre de la sortida de Keylor Navas, el porter de Costa Rica, per obrir la golejada.

Olmo s’ha mostrat molt participatiu en tot moment, ha generat diferents situacions ofensives d’interès i en el minut 92 ha habilitat Morata per establir el 7 a 0 amb el qual ha finalitzat el partit. El jugador terrassenc ha jugat el seu partit número 25 amb la selecció espanyola absoluta i ha marcat el seu cinquè gol amb el combinat estatal.

El futbolista terrassenc ha manifestat després del partit la seva felicitat per la seva actuació personal i per la bona estrena col·lectiva. “Hem fet un gran partit”, ha dit a Televisió Espanyola. “Sabíem que no seria un partit senzill i que era important obrir el marcador aviat. Tot l’equip ha estat a un nivell increïble.” Per Olmo, la clau de la golejada havia estat en el control exercit des de l’inici. “Estem molt contents per aquest debut, però encara queda molt per endavant. Ara ens hem de centrar en el partit de diumenge contra Alemanya i afrontar-ho com una final. Ells s’ho juguen tot i nosaltres volem guanyar per estar més a prop de l’objectiu.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dani Olmo fa història a Qatar
To Top