Publicitat
Esports

Una ratxa que permet mirar cap amunt

El canvi de dinàmica que ha experimentat el Terrassa l’ha situat setè, a cinc punts del “play-off”. L’equip de Jordi López ha sumat 14 dels darrers 18 punts. Fa sis partits que no perd

Els futbolistes del Terrassa, celebrant el gol de Diego Garzón davant de l’Hércules / NEBRIDI ARÓZTEGUI

El mal inici de temporada del Terrassa FC en aquest exercici s’ha revertit en les sis darreres jornades. Si a les cinc primeres, el conjunt que prepara Jordi López va sumar només 2 punts de 15 possibles, en els 6 darrers n’ha acumulat 14 de 18 possibles. Un Terrassa que ha recuperat ja definitivament l’autoestima, ha assolit quatre victòries i dos empats en les sis darreres jornades.

Li queden al Terrassa sis encontres més per tancar la primera volta i l’equip es troba en setena posició amb 16 punts, a cinc de distància de la zona de “play-off”, que tanca actualment el Formentera. El líder d’aquest tercer dels cinc grups de la Segona Federació és el filial de l’Espanyol, que està situat set punts per damunt dels terrassistes.

En aquesta ratxa de sis jornades, el conjunt de Jordi López ha augmentat sensiblement el seu potencial ofensiu i també ha millorat molt en defensa. Ha anotat un total de 10 gols i només n’ha encaixat tres. En la meitat d’aquests partits, a més, ha aconseguit deixar la porteria a zero.

Ben diferents eren les xifres de les cinc primeres jornades, en les quals el Terrassa va anotar només 4 gols i en va encaixar 8. En el còmput global, els terrassistes acumulen 14 gols a favor (el cinquè millor registre del grup) i 11 en contra.

Quatre d’aquests darrers partits s’han disputat a casa, al camp municipal de Ca n’Anglada. El Terrassa ha vençut per 2 a 1 l’Atlético Saguntino, per 1 a 0 el filial del Real Zaragoza i per 3 a 1 l’Hércules d’Alacant, tot un històric del futbol espanyol. També ha empatat a un gol davant del Lleida Esportiu. La ratxa s’ha completat amb una contundent victòria a domicili per 0 a 3 a Olot i amb un empat sense gols a Alzira.

La golejada més àmplia

El 0 a 3 assolit a la capital de la Garrotxa ha estat la golejada més àmplia d’un Terrassa que acumula fins ara 4 victòries, 4 empats i 3 derrotes. Els altres tres triomfs de l’equip en aquest campionat van ser a casa.

Continuar amb aquesta escalada de posicions és l’objectiu dels terrassistes, que visiten aquest diumenge el CD Ibiza Islas Pitiusas, dotzè amb quatre punts menys. Abans d’acabar l’any, els de Jordi López rebran el Mallorca “B”, visitaran el Badalona Futur i tancaran el 2022 rebent el diumenge 18 de desembre l’AE Prat. Si tot va bé, aquest matx ja es disputarà a l’Estadi Olímpic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top