Publicitat
Esports

Prova exigent per al CD Terrassa

L’Atlètic rebrà el Tenis i l’Egara jugarà al camp del Sanse Complutense

Demà es tancarà la primera volta de la lliga de Divisió d’Honor femenina i quedaran definits els vuit equips que disputaran, el mes de març vinent en una seu encara per determinar, la Copa de la Reina. El Club Egara té assegurada la seva participació, a l’Atlètic li falta un punt i el CD Terrassa no té ja cap opció de disputar-la.

El conjunt de les Pedritxes afronta avui una autèntica prova de foc davant la visita d’un dels rivals més complicats de la competició, el Club de Campo madrileny. L’equip que entrena Litus Ullés ha perdut 8 dels 10 encontres que ha disputat fins ara. Intentarà donar la sorpresa davant de les madrilenyes demà a les 13 hores. El CD Terrassa és penúltim amb 6 punts, en zona de promoció de permanència. El seu rival té els mateixos 22 punts que Polo, Júnior i Club Egara i un menys que el líder de la competició, el Taburiente. La defensora Naia Alonso es perdrà aquest darrer partit de la primera volta per lesió.

L’Atlètic rebrà demà a les 11 hores el Tenis de Santander. Si no perd s’haurà classificat ja per a la Copa de la Reina. Les de Jordi Carrera li treuen tres punts a les càntabres. El Club Egara, per la seva banda, intentarà seguir a la part alta. Visita demà a les 13 hores el Sanse Complutense a San Sebastián de los Reyes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Prova exigent per al CD Terrassa
To Top