Publicitat
Esports

El CN Terrassa cau per 6 a 5 als penals a la piscina del Mediterrani

Dijous a les 10.30 hores, les terrassenques rebran el CN Catalunya

Dar Menakerman, en una acció ofensiva / nebridi aróztegui

En partit avançat a la novena jornada de la lliga de Divisió d’Honor femenina de waterpolo, el CN Terrassa ha perdut per penals a la piscina Josep Vallès del barri de Sants de Barcelona davant del CE Mediterrani. El matx, molt equilibrat, ha acabat amb un empat a 11 gols. A la primera tanda de cinc penals, la igualtat ha continuat a l’electrònic: 4 a 4. Ha calgut recórrer a una segona tanda, on les barcelonines s’han imposat per 2 gols a 1. El conjunt que prepara Xavi Pérez ha caigut per un resultat global de 6 a 5 a la tanda de penals.

L’encontre ha estat marcat per la igualtat que s’ha registrat en tot moment tant a la piscina com en el marcador. Cap dels dos equips ha aconseguit escapar-se per més de dos gols de diferència. El final ha estat també molt equilibrat. Amb l’11 a 11 a l’electrònic, les terrassenques han disposat d’una darrera possessió quan faltaven 10 segons. Pérez ha demanat temps mort per preparar una jugada d’estratègia, però el Mediterrani ha sabut defensar-se molt bé i ha mantingut la igualtat en el marcador.

Fleurien Bosveld ha estat la jugadora més destacada en atac del conjunt terrassenc, per bé que Pili Peña també ha contribuït en l’anotació.
Amb vuit partits jugats, el CN Terrassa està situat en la cinquena posició, amb un balanç de cinc victòries i dues derrotes. Acumula 13 punts i es troba a només un punt de distància de la zona de “play-off”. Dijous a les 10.30 hores, el CN Terrassa rebrà el CN Catalunya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top