Publicitat
Esports

El CD Terrassa, campió de la Copa d’Espanya juvenil

El Línia 22 va ser sisè en la categoria masculina i quart en la femenina

Els jugadors del CD Terrassa, celebrant el triomf amb la copa de campions / IRENE GRAS

El CD Terrassa s’ha proclamat campió de la dinovena edició de la Copa d’Espanya juvenil de hockey després de batre a la final per 4 gols a 1 el Club de Campo madrileny a l’Estadi Municipal Martí Colomer. La competició, tant masculina com femenina, l’organitzava el Línia 22.

El conjunt que entrena Alejandro Ayabarrena es va imposar al Jolaseta de Getxo a les semifinals per 4 a 3 a la tanda de “shoot-outs” en un duel que va acabar sense gols. Els madrilenys, per la seva banda, van superar el Tenis de Santander per 4 a 0.

Els de Les Pedritxes van acabar segons a la fase de grups després de batre per 2 a 1 el Sardinero de Santander, perdre per 2 a 1 amb el Club de Campo (al que golejarien a la final) i guanyar per 4 a 1 el FC Barcelona.

L’altre conjunt terrassenc que va prendre part en la competició va ser el Línia 22, que es va classificar sisè d’entre els vuit classificats. Va ser tercer a la primera fase de l’altre grup, amb dos empats i una derrota. I en el duel per la cinquena i la sisena posició va caure per 1 a 3 davant del Sardinero.

El Línia 22 femení, quart

Pel que fa a la Copa d’Espanya juvenil femenina, el títol va correspondre al Tenis de Santander, que va derrotar a la final per 1 a 0 el Sanse Complutense. El Línia 22 va perdre la segona semifinal per 4 a 2 davant d’un Tenis que s’acabaria proclamant campió. En el duel per la medalla de bronze, va tornar a caure, en aquest cas per un contundent 8 a 2 davant del Pozuelo madrileny. La jugadora del Línia 22 Marta Alcaraz va ser escollida com la millor de la competició.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top