Publicitat
Esports

Els Terrassa Reds es mantenen invictes a la Lliga Catalana

L’equip terrassenc va derrotar els Barcelona Pagesos per 6 a 3

Una imatge del partit disputat a Can Boada

Els Terrassa Reds van sumar la seva tercera victòria en tres partits a la Lliga Catalana de futbol americà, després de derrotar per 6 a 3 els Barcelona Pagesos al camp de Can Boada. Aquest resultat permet els egarencs encapçalar la classificació juntament amb els Argentona Bocs. Els dos equips arribaven invictes a aquesta quarta jornada del campionat, amb els Reds com l’equip amb més puntuació ofensiva (83 anotacions) i Pagesos amb la defensa més efectiva (només 6 punts encaixats).

El partit va ser d’un alt nivell, amb una gran igualtat en tot moment i destacat protagonisme de les defenses dels dos equips. Els Reds només van poder anotar un “touchdown” en el segon quart, mentre que els Pagesos van anotar un “field goal” també en el segon quart. En el darrer període, els dos equips van buscar la victòria i van arriscar amb accions de passada. Es van veure fins a tres intercepcions, una per part de l’equip barceloní i dues per part dels terrassencs.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Els Terrassa Reds es mantenen invictes a la Lliga Catalana
To Top