Publicitat
Diari de Terrassa

La cursa del Mont-rodon de diumenge superarà els 400 inscrits

La Unió Excursionista Matadepera organitza diumenge la tretzena edició de la cursa de muntanya Mont-rodon, tot un clàssic al municipi que any rere any sol comptar amb una bona xifra d’inscrits d’altres poblacions. Els participants recorreran un total de 13,5 quilòmetres i 600 metres de desnivell positiu per corriols tècnics del massís del Mont-rodon i la costa del Tet en un trajecte 90% corriol. Hi haurà diversos avituallaments i a l’arribada, un aperitiu per a tothom.

El president de la UE Matadepera, Marià Lamana, va confirmar ahir a la tarda que ja s’havia superat la xifra dels 400 inscrits (la prova està limitada a 500 corredors). Les inscripcions es poden fer al web cursamontrodon.cat/, on també hi són les bases de la cursa.

La sortida tindrà lloc a les deu del matí des de la plaça del Casal de Cultura, i l’hora màxima d’arribada serà al mateix lloc a la una del migdia. L’entrega de dorsals tindrà lloc el mateix dia des de les vuit del matí fins a tres quarts de deu.

A la prova s’estableixen diverses categories: menors de 18 anys; de 18 a 23 anys; de 24 a 39; de 40 a 49; i majors de 50 anys.

Mini Mont-rodon
Un quart d’hora després de la sortida hi haurà la Mini Mont-rodon per als més menuts, les inscripcions de la qual són presencials el mateix dia. Hi haurà tres recorreguts pel centre del poble, d’entre 500 i 800 metres, que s’estableixen en funció de les edats.

L’entrega de premis serà a dos quarts d’una del migdia i n’hi ha previstos vint: els tres primers/es de la classificació general masculina i femenina, el primer masculí i femení de cada categoria i el primer i primera local, amb aquest ordre de prioritat. També hi haurà un obsequi per a tots els participants.

Enguany, la cursa col·labora amb un euro de cada inscripció amb Open Arms, l’organització no governamental que té com a principal missió la de protegir amb la seva presència al mar a totes aquelles persones que intenten arribar a Europa fugint de conflictes bèl·lics, persecució o pobresa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top