Publicitat
El Temps

Dijous de sol, núvols i pluja

El dia es llevarà a Terrassa amb algunes clarianes però a mesura que avanci la jornada els núvols guanyaran presència, deixant un cel força cobert. No es descarten ruixats, sobretot al llarg de la tarda. La precipitació serà d’intensitat feble i acumularà quantitats poc abundants.

La temperatura mínima serà semblant a la d’ahir i rondarà els 10ºC. La màxima baixarà lleugerament i podria no superar els 18ºC.

Fins a mig matí el vent bufarà de component nord i est entre fluix i moderat, si bé hi haurà intervals de vent fluix i de direcció variable a la depressió Central. Des d’aleshores i fins al vespre s’imposarà el component sud i est entre fluix i moderat. Al final del dia el vent quedarà fluix i de direcció variable.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Dijous de sol, núvols i pluja
To Top