Publicitat
Festa Major

Un Ball de Plaça com mana la tradició

El Ball de Plaça s'ha celebrat a la Plaça Vella / Nebridi Aróztegui

El Ball de Plaça no ha proporcionat grans novetats i s’ha desenvolupa, com era d’esperar, sense cap mena d’incident remarcable. La sortida de l’ofici ha servit per donar pas a diferents actuacions, a la Plaça Vella, que precedides per la Gran Tronada, una col·lecció de petards sorollosos, amb diversitat d’intensitats.

El Ball de Plaça ha mantingut l’aspecte de sempre, amb la música de sempre, i amb molts dels protagonistes dels últims temps. Poc a destacar. En general, els representants del consistori han complert amb escreix el seu paper, ben acompanyats pels integrants de l’Esbart Egarenc, que també han executat, posteriorment, una actuació bastant més lluïda. Quan ha estat el torn dels professionals podríem dir, el panorama ha millorat considerablement.

FOTOS | Ball de Plaça de la Festa Major de Terrassa

Han actuat també molts dels grups de cultura popular que ja ho van fer el divendres, a l’estrena de la Festa Major. El moment més divertit, potser, quan el públic, tremendament respectuós amb totes les actuacions i fervorós a l’hora de reconèixer les seves arts, ha xiulat cada vegada que els polítics s’afegien al ball de la Cercavila dels Nans. Un detall dins d’una posada en escena molt hermètica i que, com mana el protocol, es manté sense cap mena de variació any rere any.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top