Publicitat
Gent de Terrassa

“No descarto mai res i penso que a la vida sumem, no restem”

/ Nebridi Aróztegui

Ariadna Simó, artista i docent “freelance”

És llicenciada en Història i és tècnica en Turisme, perquè “em volia dedicar al turisme cultural”, explica. “L’art i la cultura sempre m’ha agradat molt, m’encanta estar amb gent amb viatjar, i era el meu objectiu”, afegeix. Però sempre s’havia guanyat la vida fent classes de treballs manuals i “en el moment de dedicar-me al turisme cultural, em va sortir una feina molt bona” de coordinadora de ceràmica d’una escola d’Esplugues de Llobregat.

La seva mare és pintora i tenia una escola de pintura a Sabadell i, de sempre, l’ajudava, però no es va plantejar fer estudis relacionats amb les belles arts. No descarta, en el futur, fer tasques relacionades amb el turisme cultural. “No descarto mai res i penso que a la vida sumem, no restem”, assegura.

Actualment, la seva feina està dividida en tres grans blocs, com a artista, la part de docència, fent cursos, i també és partner creativa per a empreses, especialment en el sector de les joguines, com IMC Toys.

Es dedica a l’aquarel·la, que no és la disciplina que més li agrada, però que, durant la pandèmia, és quan s’hi va abocar, fent directes cada setmana. “M’agrada l’art en general i soc multidisciplinària i m’agrada practicar tècniques noves”, diu. Opina que “la creativitat es potencia desbloquejant pors i frustracions i tenint eines”.

Entre les seves aficions destaca “fer coses amb gent” i també la muntanya i els esports d’aventura, com l’espeleologia o l’escalada. A més, li agrada molt “sortir amb la meva furgoneta”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top