Publicitat
Gent de Terrassa

“La producció és la part menys visible, però t’enganxa”

Bernat Llonch, cap de producció en ficció

Es va formar a l’ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), i es va especialitzar en producció. “Vaig veure que era el que més m’agradava”, explica. A Batxillerat, a l’Escola Pia, va fer una “mena d’assignatura de cinema” i es va començar a interessar per aquest món. “El cinema sempre m’havia agradat bastant”, diu, però aquella activitat a l’escola el va ajudar a decantar-se.

“He fet el procés natural i vaig començar des de baix, fent de meritori i després d’auxiliar i d’ajudant i ara faig de cap”, assegura. “M’agrada poder organitzar els mitjans que tens, segons el projecte, i que tothom tingui el que demana i puguin treballar a gust”. Vist des de fora, aquest món “és una mica glamurós” i apunta que “cada projecte és diferent i cada vegada t’enfrontes a problemes diferents i hi ha poca rutina”. Afegeix que “la producció és la part poc visible”, però diu que “és una feina que enganxa”.

Les coses li han anat força bé i ha participat en sèries d’èxit, com “Merlí Sapere Aude 2” o en pel·lícules reconegudes com “Estiu 1993” o “La hija de un ladrón”. I també ho ha fet en l’aclamada “Alcarràs”, que va guanyar l’Os d’Or a la Berlinale. “L’èxit d’aquesta pel·lícula està sent sorprenent i és molt positiu perquè va ser un rodatge dur, però la recompensa val la pena”, afirma.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top