Publicitat
GentDT

Queviures Ubach: 95 anys de tracte atent i producte de qualitat

L’emblemàtica botiga de queviures del carrer de Pitàgores, al barri de Ca N’Aurell, està de celebració. Ahir, la Glòria Farrés, néta del fundador, i Climent Palet, el seu marit, van compartir amb els clients l’alegria de commemorar el

95 aniversari de Queviures Ubach. Una botiga egarenca de tota la vida que ha aconseguit arribar al 2020 i resistir al pas del temps, als canvis i a l’obertura de grans supermercats al barri.

"Anem molt ajustats amb la crisi però seguim endavant gràcies a la fidelitat dels clients", descriu Glòria Farrés, copropietària de l’establiment que ahir va obsequiar els clients amb un recordatori i un aperitiu amb cava.

La històrica botiga Queviures Ubach va ser fundada el dia 3 de març de 1925 pels avis de la Glòria, Salvador Ubach i Quima Garcia. Per això als seus inicis va ser coneguda com a Cal Salvador. Els hereus del negoci van ser els pares de la Glòria, Josep Farrés i Rosa Ubach. En l’actualitat ella i el seu marit Climent Palet són els continuadors d’un negoci familiar, història viva de Terrassa. Tres generacions rere el taulell d’un petit comerç "on hi ha una mica de tot, des de sabó fins a tomàquets o vedella en petites quantitats", indica. Quin és el secret de la longevitat del negoci? El tracte proper i cordial; la confiança i el bon consell i els productes de qualitat.

Per molts anys! Ja queda menys per als 100!

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top