Publicitat
Terrassa

L’Euromillones reparteix un milió d’euros a Terrassa

Publicitat

El sorteig de l’Euromillones d’aquest dimarts 11 de maig ha repartit un milió d’euros a Terrassa. La butlleta guanyadora d’El Millón, amb el codi NML17691, ha estat validada a l’administració de loteria número 10 de la nostra ciutat, situada a l’avinguda de Barcelona, 232.

El concurs de l’Euromillones se celebra els dimarts i divendres de cada setmana. Per jugar has de triar, dins de dues matrius o taules de números correlatius (números i estrelles), un determinat número d’ells en cadascuna per a optar als premis que corresponguin després del corresponent sorteig. Amb cada aposta s’assigna un codi per participar en el joc associat denominat El Millón, amb el qual es pot obtenir fins a un milió d’euros.

Publicitat
To Top