Publicitat
Terrassa

Rull presenta recurs davant del Tribunal Europeu de Drets Humans

L'egarenc Josep Rull, en un míting de Junts per Catalunya / Nebridi Aróztegui

L’exconseller terrassenc Josep Rull ha presentat aquest divendres el seu recurs davant del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH), amb seu a Estrasburg, contra la sentència del Tribunal Suprem per l’1-O, després que fa uns dies el Tribunal Constitcional rebutgés l’últim recurs que quedava a la jurisdicció espanyola.

Ara fa poc més d’un mes, el Constitucional va rebutjar el seu darrer recurs d’empara argumentant que no s’havien vulnerat drets fonamentals en el procés judicial contra l’1-O. El veredicte va ser per majoria però no per unanimitat. Els magistrats progressistes Juan Antonio Xiol i Maria Luisa Balaguer, van emetre dos vots particulars en contra.

Ara, un cop presentat el recurs davant del TEDH, aquest decidirà si l’admet a tràmit. En cas afirmatiu, la sentència pot trigar dos anys.

Publicitat
To Top