Publicitat
Terrassa

La Festa Major exhaureix entrades per a les activitats més populars

Terrassa penja el cartell de “sold out” per als esdeveniments més esperats

El cantant Miki Núñez, amb el Capgròs de l'any passat / Nebridi Aróztegui

Terrassa ha obert aquest dilluns al matí la reserva d’entrades per a les diverses activitats que conformen el programa de Festa Major d’enguany i en tan sols uns minuts alguns esdeveniments ja han exhaurit localitats. Així, ja no queden entrades disponibles per a l’encesa del ciri de Festa Major, prevista per a divendres 2 de juliol a les 18 hores, ni per a l’acte d’obertura de la festa, amb l’arribada del Drac, la lectura del pregó i la descoberta del Capgròs de l’Any, que tindrà lloc el mateix divendres a partir de les 20 hores al Raval de Montserrat.

El concert del músic terrassenc Miki Núñez, diumenge a les 24 hores a l’Estadi Olímpic, ha penjat el cartell de “sold out”. El mateix ha passat amb el de Doctor Prats,  divendres a les 24 hores al mateix espai, la sortida d’ofici i els dos passis de la Gala de Circ.

L’Espai Vapor, que enguany tindrà lloc a la Zona Esportiva de Can Jofresa, també ha esgotat les inscripcions per a divendres i dissabte.

Enguany totes les activitats requereixen una reserva prèvia a través de la pàgina web de la Festa Major, on també hi ha la programació i tota la informació d’última hora.

L’Ajuntament ha explicat aquest matí que la web està patint alguns problemes tècnics i que estan treballant per solucionar-los.

La Festa Major 2021 serà “gairebé” normal

Publicitat
To Top