Publicitat
Terrassa

73 efectius de la Policia per garantir la tornada escolar

Està per veure l’afectació de les noves àerees de vianants al centre

La Policia Municipal es desplegarà el dilluns

Un total de 73 efectius de la Policia Municipal treballaran, el dilluns, en tasques de regulació del trànsit i de protecció escolar a diferents punts de la ciutat. L’operatiu es realitzarà en una primera fase, durant la setmana del 13 al 17 de setembre, i a partir de la següent setmana, en una segona fase en què hi haurà una disminució progressiva d’efectius policials, una vegada analitzat l’impacte municipal.
La regidora de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, va explicar ahir que aquest dispositiu es fa del tot necessari perquè l’inici escolar suposa l’augment d’un 20% del trànsit a la ciutat. Melgares va recomanar a les famílies que planifiquen els seus trajectes i els facin en transport sostenible, tenint en compte que a partir del 13 hi ha més àrees de vianants, en concret les que fan referència entorn del passeig del Comte d’Ègara i fins al Vapor Gran. S’han enviat quatre mil cartes als residents per explicar els canvis i que puguin demanar una targeta de pas acreditant el domicili. De tota manera, escoles i famílies estan cada vegada més sensibilitzades. El curs vinent hi haurà 22 centres que tallaran els carrers en horaris d’entrada i sortida i quatre que tenen un tall permanent

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
73 efectius de la Policia per garantir la tornada escolar
To Top