Publicitat
Terrassa

El Govern aprova ampliar l’ús del certificat covid per a la restauració, els gimnasos i les residències

La Generalitat vol que la mesura entri en vigor aquest divendres. Caldrà l’aval del TSJC

El Govern català ha aprovat aquest dimarts demanar al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que validi l’ús del certificat covid per accedir a la restauració, els gimnasos, els centres esportius i les residències de gent gran, davant l’escalada de la sisena onada de coronavirus. Ara mateix només s’utilitza per a l’oci nocturn i els banquets amb ball.

La voluntat del Govern és que aquesta ampliació de l’ús del passaport entri en vigor  a partir de la mitjanit d’aquest dijous a divendres. La portaveu del Govern, Patrícia Plaja, ha assegurat que es tracta d’una mesura “per evitar noves restriccions”, i ha remarcat que no obliga a la vacunació, ja que també es pot acreditar la no infecció amb un PCR o un test d’antígens.

El passaport Covid està vigent a Catalunya des del passat 7 d’octubre, quan el TSJC el va avalar per entrar a l’oci nocturn en interiors i posteriorment, a principis d’aquest mes, el va ampliar a banquets, celebracions i actes que se celebrin en hotels i restaurants amb possibilitat de ball.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top