Publicitat
Terrassa

Tres passos fàcils per descarregar el Certificat Covid i entrar a restaurants

El document passa a ser obligatori per poder entrar a l’interior de restaurants, discoteques, gimnasos i residències

L’ús del certificat Covid passa a ser obligatori per poder entrar a l’interior de restaurants, discoteques, gimnasos i residències a Catalunya. És un document que acredita que una persona s’ha vacunat contra la Covid. També permet circular lliurement per la UE.

COM OBTENIR EL CERTIFICAT COVID

Us expliquem tres passos per obtenir el Certificat Covid a Catalunya. És ben senzill, només requereix tres passos, que descrivim a continuació.

1. LA MEVA SALUT

El primer que cal fer és entrar al web de lamevasalut.gencat.cat. Ens hem de dirigir a la pestanya de ‘Vacunes i Certificat Covid UE’. Hi podem trobar tres opcions: Certificat Covid Digital UE, Estat vacunal i Justificant vacunal.

2. ESCOLLIR CERTIFICAT COVID DIGITAL UE

Hem de seleccionar l’opció Certificat Covid Digital UE. En aquest pas, podem escollir si obtenir un certificat per acreditar que estem vacunats, que hem obtingut una prova negativa o que hem passat la Covid.

3. DESCARREGAR CERTIFICAT COVID

Hem d’escollir l’opció Certificat de Vacunació. Cliquem ‘sol·licitar’ i, en uns minuts, ens apareixerà un codi QR, que podem descarregar al moment. Hem de tenir en compte a quina carpeta del mòbil o de l’ordinador queda emmagatzemat per ensenyar-lo en el moment que sigui necessari.

Publicitat
To Top