Publicitat
Terrassa

El TSJC autoritza el passaport covid per accedir a la restauració, els gimnasos i les residències

La mesura entra en vigor aquesta mitjanit de dijous i a divendres i tondrà una durada inicial de 14 dies

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha autoritzat aquest dijous l’ús del passaport covid per accedir a l’interior de bars i restaurants, gimnasos i instal·lacions esportives i residències de gent gran. La fiscalia s’havia oposat a donar llum verda a la mesura, segons fonts coneixedores, però el tribunal l’ha avalat.

L’ampliació de l’ús del certificat entra en vigor aquesta mitjanit de dijous a divendres i té una durada inicial de 14 dies. Tots aquests establiments se sumen a l’oci nocturn i als banquets amb ball, on ja era vigent l’obligatorietat d’ensenyar el passi covid. Caldrà veure si aquesta mesura s’amplia a més establiments en els propers dies després que el comitè assessor del Departament de Salut el recomanés per a cinemes i teatres.

Publicitat
To Top