Publicitat
Terrassa

El govern espanyol aprovarà la retirada de les mascaretes en interiors el 19 d’abril

L’executiu esperarà a després de Setmana Santa i les mantindrà a residències d’avis, hospitals i transport públic

El govern espanyol aprovarà retirar les mascaretes en espais interiors en el Consell de Ministres del 19 d’abril. És el que ha proposat la ministra de Sanitat, Carolina Darias, a la reunió del Consell Interterritorial de Salut d’aquest dimecres.

Així doncs, l’executiu esperarà a després de Setmana Santa per donar llum verda a la mesura. L’obligació de dur-la es mantindrà en alguns espais com les residències d’avis, els hospitals i el transport públic.

La Generalitat havia demanat al govern espanyol la retirada de les mascaretes en interiors mantenint-les en entorns sanitaris i sociosanitaris i també al transport públic. Ho va comunicar el Departament de Salut al Ministeri de Sanitat en una missiva enviada dimarts. En la missiva, el Govern demanava prioritzar la retirada en l’entorn escolar.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El govern espanyol aprovarà la retirada de les mascaretes en interiors el 19 d’abril
To Top