Publicitat
Terrassa

El Cinema Catalunya estrena il·luminació exterior

La sala presenta l’estrena d'”Elvis” i la retransmissió de “El llac dels cignes”

El Cinema Catalunya ja presenta la nova imatge exterior visual

El característic cartell del Cinema Catalunya llueix des de fa pocs dies una nova il·luminació. Es tracta d’una instal·lació de bombetes LED que envolten les lletres del nom d’aquesta històrica sala del centre. D’aquesta manera, la façana del cinema municipal serà a partir d’ara encara més visible per a totes aquelles persones que transitin pel carrer Sant Pere en horaris de tarda o nit, aportant calidesa i alhora contribuint a la dinamització d’aquesta zona comercial del centre de la ciutat.

A banda d’aquesta millora, la sala municipal estrena la temporada d’estiu amb propostes molt variades per a un ampli ventall de públic, inclosos els col·lectius amb necessitats especials, així com les famílies i persones amb infants i nadons, per tal que puguin gaudir de les projeccions amb el màxim confort. L’oferta de versions originals subtitulades que ja ve mantenint el cinema municipal reforça la seva aposta també en termes d’accessibilitat.

En aquest sentit cal recordar que el diumenge 10 de juliol, la sala del carrer Sant Pere acollirà la 3a edició de “L’Hora Blava”. Es tracta d’una sessió especial de cinema infantil, oberta a tothom i adaptada a les persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA) i/o amb discapacitat intel·lectual. La pel·lícula escollida per aquesta ocasió és Encanto. Es projectarà en castellà i en les condicions habituals d’aquestes sessions; és a dir, amb una mínima llum d’ambient i el volum del so a nivell moderat. A més, s’adequarà l’equipament amb pictogrames indicatius i s’habilitarà una sala amb activitats alternatives per sortir a mitja pel·lícula, en cas necessari.

D’altra banda, aquesta mateixa setmana s’ha incorporat un bucle magnètic a la taquilla, que facilitarà la comunicació amb les persones amb necessitats auditives en el moment de la venda d’entrades o de sol·licitud d’informació. És previst que progressivament es vagin incorporant noves eines també a les sales per tal que els col·lectius amb necessitats especials puguin gaudir del cinema amb totes les comoditats possibles. El cinema disposa de plataforma elevadora a l’entrada del carrer Sant Pere i també de 5 localitats per a persones amb mobilitat reduïda a la Sala 1.

Tot plegat, per tal de garantir la màxima accessibilitat a un cinema municipal que també manté l’aposta per les sessions infantils en català de manera mensual. Cal recordar que totes aquestes propostes de caire familiar estan obertes a persones que vulguin veure la pel·lícula acompanyades dels seus nadons, una iniciativa que es va incorporar abans de la pandèmia i que continua vigent. Així, les mares i pares que ho desitgin poden alletar o donar el biberó dins de la sala, amb l’objectiu de conciliar l’activitat d’oci
amb la vida familiar.

La música i la dansa, properes estrenes

Durant aquesta propera setmana, la sala oferirà fins a quatre propostes del tot diverses, Aquest proper divendres 24 de juny s’estrena un dels “biopics” més esperats dels últims temps. Després de l’èxit de títols com “Bohemian Rhapsody” (sobre Queen) o “Rocket Man” (sobre Elton John), ara arriba el film que retrata la vida del Rei del rock. “Elvis” és una pel·lícula dirigida per Baz Luhrmann (Moulin Rouge, Australia o El Gran Gatsby) i protagonitzada per Austin Butler, en el paper d’Elvis Presley, i Tom Hanks, com a mànager del cantant.

La sala alternarà aquest film amb l’altra estrena de la setmana: “Un amor a Escòcia”, protagonitzada per Michelle Fairley (“Joc de Trons”, “La princesa blanca”), que es podrà veure en versió original i en versió doblada en català. Per la seva part, també es mantindrà en cartellera “La Brigada de la cocina”, una comèdia culinària francesa de contingut social. Finalment, la quarta proposta arribarà el dimecres 29 de juny, amb la projecció en sessió única del famós ballet “El llac dels cignes”, interpretat des de la Royal Opera House de Londres. Tota la informació sobre l’àmplia i diversa oferta del Cinema Catalunya, així com la venda anticipada d’entrades, es pot trobar al web cinemacatalunya.cat.

El cinema municipal ofereix també l’entrada gratuïta durant un any a les persones que arriben a la majoria d’edat, així com un carnet de fidelització per al públic general. A més, l’equipament també accepta el carnet «La Cultura ets tu», el qual busca apropar infants i joves dels esplais diaris de la ciutat. Per últim, també cal recordar que el públic del Catalunya té descomptes especials a l’aparcament del Vapor Ventalló, sol·licitant el segell a taquilla.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Cinema Catalunya estrena il·luminació exterior
To Top