Publicitat
bombers
Terrassa

Incendi en una empresa del carrer del Duero

No hi ha hagut ferits

El 112 ha informat aquest divendres a la matinada d’un incendi en una empresa situada al carrer del Duero, a l’alçada del carrer del Guadalquivir. A la zona han acudit dues patrulles de la Policia Municipal de Terrassa, que han comprovat que l’incendi era positiu i han activat Bombers. Els agents han tallat el trànsit per facilitar la tasca dels efectius de Bombers, que han accedit a l’interior de la nau i han controlat el foc, que sembla que s’havia originat en uns papers i que havia activat el sistema antiincendis, apagant-se en gran part. Cap persona ha resultat ferida.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Incendi en una empresa del carrer del Duero
To Top