Publicitat
Terrassa

El PSC proposa que el festival One Shot rebi suport econòmic

Cada any rep més de 1.300 films procedents de 99 països diferents

Entrega de premis del One Shot a l’edició del 2021 / nebridi aróztegui

El certamen de cinema One Shot -Terrassa City of Film ha celebrat tres edicions amb la participació cada any de més de 1.300 films procedents de 99 països diferents. Es tracta d’un festival impulsat per la Societat Coral Joventut Terrassenca (Coro Vell), que actualment no rep cap aportació econòmica de l’Ajuntament de Terrassa, denuncia el PSC.

La formació socialista porta avui al ple una proposta de resolució en la qual demana al govern que doni “el suport necessari econòmicament i estructural al certamen One Shot per garantir-ne la continuïtat i la seva major funció de projecció cultural” en el marc de la Terrassa Ciutat Creativa de Cinema Unesco.

“Aquesta és una proposta que va més enllà de la política –comenta el regidor socialista Amadeu Aguado–. Vol potenciar la projecció cultural de la ciutat. No té sentit que siguem Ciutat del Cinema Unesco i doni l’esquena a un certamen com aquest”.

El One Shot, que recull el testimoni del Concurs Pla Seqüència, “encaixa perfectament en la bastant social de la Unesco. És un festival molt popular i té l’avantatge que és internacional”.

Els socialistes esperen que l’executiu municipal trobi la via per donar suport econòmic al festival de cinema, que “en edicions anteriors va quedar fora dels ajuts econòmics del Terrassa Crea. Cal trobar alguna línia que permeti donar-li suport i potenciar-lo. Si haguéssim fet igual amb el Festival de Jazz no seria el certamen de prestigi que avui és”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El PSC proposa que el festival One Shot rebi suport econòmic
To Top