Publicitat
Terrassa

Mallorca, vista des del cim de la Mola

La illa de Mallorca, vista des de Sant Llorenç / / Pere Gutiérrez

Per primer cop en mesos, aquesta setmana s’ha pogut albirar Mallorca des de la Mola, el punt més alt del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. La imatge es va donar aquest dijous a primera hora del matí.

La illa també es va poder veure des del Tibidabo: “Feia temps que no s’albirava amb tanta nitidesa Mallorca des de Barcelona”, va publicar a Twitter el meteoròleg de l’Observatori Fabra Alfons Puertas.

La vista de Mallorca des del cim de Sant Llorenç no és inusual si es donen les condicions meteorològiques adequades i amb una visibilitat especialment bona, però feia mesos que no es podia veure amb tanta claredat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top