Publicitat
Terrassa

Alliberen a Terrassa una jove segrestada que hauria patit agressions sexuals

La noia estava tancada en una cabanya situada en una zona boscosa del municipi

Una jove ha estat alliberada aquest dimarts al migdia pels Mossos d’Esquadra després d’haver estat segrestada a final de novembre per un home i romandre tancada en una cabanya a Terrassa, on ha estat objecte d’agressions sexuals, informa EFE.

L’alliberament ha tingut lloc cap a les 13 hores del migdia en una cabanya situada en una zona boscosa de Terrassa, segons han informat fonts dels cos policial a l’agència de notícies. La investigació es va obrir aquest dilluns quan un familiar de la jove va denunciar la seva desaparició a la policia.

Fonts properes a la investigació expliquen que la mare de la noia es va presentar a la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Terrassa per denunciar els fets i que la parella de la víctima hauria explicat a la policia que el segrestador, que era conegut seu, havia fet ús d’una arma de foc per emportar-se-la.

L’home, de 35 anys, ha estat detingut. Està acusat pels Mossos de detenció il·legal, agressions sexuals, amenaces i lesions, i té una cinquantena d’antecedents policials.

La jove, després de ser alliberada, ha estat traslladada a un centre hospitalari per ser reconeguda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Alliberen a Terrassa una jove segrestada que hauria patit agressions sexuals
To Top