Publicitat
Comarca

Els Mossos troben mort l’autor de l’apunyalament d’una jove al Port Olímpic

Publicitat

Els Mossos van trobar ahir a la nit, en un habitatge de Badalona, el cos sense vida del presumpte autor d’un doble apunyalament en un local del Port Olímpic de Barcelona que va causar la mort d’una jove, i investiguen si es va suïcidar en veure’s acorralat per un operatiu de la Policia de la Generalitat.

Segons han informat fonts pròximes al cas, un operatiu dels Mossos, que buscaven l’autor del crim des del passat 4 de setembre, quan es va produir l’homicidi, havia localitzat el sospitós en un habitatge del carrer Càceres de Badalona.

Publicitat

El crim va tenir lloc la matinada del 3 de setembre en un local d’oci del Port Olímpic, després que dos homes robessin un mòbil a una jove de 26 anys. Un vigilant de seguretat va interceptar els lladres en el mateix establiment i els va instar a retornar el telèfon. Va ser en el moment en què la noia es va dirigir cap a ells, quan un dels delinqüents va treure una navalla i va apunyalar el vigilant i la víctima del robatori, que va morir poc després.

Els dos delinqüents es van donar a la fugida, encara que l’acompanyant de l’autor material dels apunyalaments es va lliurar als Mossos una setmana després, mentre el presumpte homicida continuava ocultant-se.

Publicitat
To Top